TERUG NAAR OVERZICHT   NIEUWSBRIEF

Leipark is een project dat bestaat uit geschakelde woningen en geclusterde appartementen die samen met het park een rustgevend geheel vormen. Er zijn drie gehelen van aaneengeschakelde ruime woningen, met telkens een gelijkvloers en een eerste verdieping. Het ontwerp heeft een uitstraling waarbij elke woning een deel vormt van een groter esthetisch geheel, terwijl elke woning en tuin toch geheel afzonderlijk is. In totaal zijn er 14 grondgebonden woningen.

Verder zijn er ook twee gehelen van gestapelde woningen/appartementen (clusters). Geïncorporeerd in een uniek design, zitten deze woningen vloeiend aan en tussen elkaar geschoven. De voordelen van een residentie, maar zonder de nadelen ervan: individuele tuinen, grote tot zeer grote terrassen, enz. In totaal zijn er 28 appartementen.

De appartementen bevinden zich in het binnengebied dat ontsloten wordt via een kleinschalige weg, gekenmerkt door veel groenaanleg. Bovendien zijn ze te bereiken via een eigen voordeur. Iedere woning heeft een ideale positionering ten opzichte van de omgeving en elkaar. Allemaal hebben ze een mooi uitzicht op het parkgebied. Door de voorziene ondergrondse autostaanplaatsen zal het aantal wagens binnen het gebied beperkt worden zodat het groen optimaal aanwezig kan blijven.

Werfadres:
Kleine Lei 15
2870 Ruisbroek

PROJECT UITVERKOCHT

Interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

CONTACT

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.